mercoledì 23 settembre 2009

Campioni provinciali



In seara aceasta echipa Marei a castigat campionatul pe provincie!
Felicitari fetelor!
Complimenti ragazze, complimenti a tutti!!!

Au fost trei echipe finaliste, Ischia, Nola si noi. Primul meci l-am jucat cu Ischia, si a fost castigat relativ usor, fara "emotii" prea mari. Al doilea meci a fost jucat intre Ischia si Nola, au castigat cei de la Nola, fete mai inalte si dintre ele doua atacante foarte puternice. Urmarisem franturi din al doilea meci si ma gandeam deja cum vor merge ale noastre impotriva unei echipe care se prezenta destul de puternica si cu "pioni" destul de tari.
Al treilea meci era deci intre noi si Nola. Primul set castigat destul de rapid de noi, la distanta bunicica. Al doilea meci fetele adversare pareau mai puternice, psihic vorbind. Antrenorul le cam certase si incercau sa tina piept pe cat puteau. Era cam 10-4 pentru ale noastre, cand Nola revine puternic, si face 5 puncte unul dupa altul. Ale noastre parca se pierdusera, facusera "cadou" o multime de puncte. Si Mara a gresit un servici, l-a dat fix langa linie. Ma rog, emotiile, desi in alte seturi nu a gresit deloc mai ales la servici.Si aici poate un rol fundamental l-am avut noi parintii, pregatiti cu tobe, trompete, cantece, le-am sustinut din toate puterile (si lasand modestia la o parte, am fost cei mai tari sustinatori!! :-))
Fetele isi revin pe la 10-9, si fac 11-9, dupa care scorul incepe sa devina legat, adica ba faceam punct noi , ba adversarele. Dar de pe la 17-15 ale noastre au inceput sa se indeparteze, sa treaca de 20, noi am inceput sa respiram. Sotul zicea ca se simtea chiar rau, avea palpitatii, nu-s pentru el emotii asa de mari!! :-)))
Si au castigat cu 25-19 un scor bunicel. Si pentru mine parca ar fi fost mai usor sa fiu pe teren, fiecare punct l-am trait cu o intesitate ceva mai rau daca as fi jucat chiar eu!
Si uite asa, ale noastre au castigat titlul anul acesta, titlu care spunea antrenoarea era de fapt al nostru! (anul trecut din cauza problemelor de arbitraj, antrenoarea si-a retras echipa...).
Brave ragazze!!!


incalzirea, Mara la atac

prima echipa adversara, Ischia

a doua echipa adversara, Nola. Fetele se saluta

victoria!!!



felicitari si din partea fetelor care n-au participat

Manuel, sustinatorul principal al Marei :-))



un break dupa victoria finala

echipa si antrenorii

plecam victoriosi :-))




Nessun commento:

Posta un commento